Kurssit

Mininepsy – ratkaisukeskeinen työote asiakkaan kohtaamisessa

3.5.2022 - 4.5.2022

Ajankohdat:
ti: 09.00+-+16.00
ke: 09.00+-+16.00

Kurssitiedot

Oppiaine
Kasvatus-, opetus- ja ohjaustyö
Paikka
Vaasan yliopisto, Fabriikki
Viimeinen ilmoittautuminen
22.4.2022
Luennoitsija
Lehto Suvi
Sisältö

Osallistujat saavat ajankohtaista tietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä (mm. ADHD/ADD,  Asperger, Tourette) sekä niiden vaikutuksesta asiakkaan ja perheen arkeen.
Lisäksi  osallistujat tutustuvat voimaannuttavaan ratkaisukeskeiseen työskentelytapaan ja  positiivisen psykologian perusteisiin.
Koulutuksen aikana harjoitellaan konkreettisia  ratkaisukeskeisiä, voimaannuttavia menetelmiä, joita osallistujat voivat soveltaa suoraan  omaan työhönsä ja arkielämäänsä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä KirsiConsulting Oy:n kouluttajien kanssa.

HUOM Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa

Keskeinen sisältö

• Ajankohtaista tietoa neuropsykiatrisista häiriöistä ja niiden vaikutuksesta asiakkaan ja perheen elämään
• Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen ohjaamisen periaatteet
• Ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä menetelmiä ja harjoituksia
• Positiivisen psykologian perusteita

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu varhaiskasvatuksen, opetuksen ja sosiaali- ja  terveydenhuollon ammattihenkilöstölle

Kouluttaja

Suvi Lehto, KM, laaja-alainen erityisopettaja, erityisohjauksen asiantuntija, neuropsykiatrinen valmentaja

"Suvi on asiantunteva, tunnepohjainen kouluttaja, joka on aito oma itsensä. Hänellä on paljon kokemusta ja tietoa, jotka hän jakaa teorian ja käytännön esimerkkien avulla."

Paikka

Lähiopetus Vaasassa, Vaasan yliopiston tiloissa (Vaasa, Yliopistonranta 10). Tilaisuudessa noudatetaan voimassa olevia ja mahdollisesti muuttuvia koronarajoituksia.
Tilanteen vaatiessa koulutus voidaan järjestää etänä Zoom-alustalla.

Aikataulu

3.5 – 4.5.2022 klo 9.00-16.00 (16 oppituntia)

Maksut

290 € hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat suorittaa maksun erissä tai jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Muutokset mahdollisia.

Elvira Kurmaeva, koulutussuunnittelija